Starity

Bojkottálnák Katy Perry új klipjét

2012. április 01. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy feminista írónő nem nézi jó szemmel, amit Katy Perry bemutat új klipjében, a Part Of Me-ben.

hirdetés
Bojkottálnák Katy Perry új klipjét

Egy feminista író megszólta Katy Perryt, amiért legújabb videoklipjében a szakítás után átalakul tengerészgyalogossá, hogy megmutassa, milyen kemény fából faragták. Naomi Wolf, az The Beauty Myth szerzője szerint az énekesnő katonává avanzsálása erőszakot mutat be, és ezért szeretné bojkottálni a klipet.

Miss Perry állítja, hogy a videó egy fájdalmas szakítást dolgoz fel, és valójában a női egyenlőségről és az erő bemutatásáról szól. Ennek ellenére az írónő kiáll véleménye mellett, miszerint a Part Of Me a legagresszívabb videók egyike, amely valaha is elkészült.

Wolf úgy címkézte fel a videót mint a tengerészgyalogosok és a katonák teljes propagandája. „Igazán szeretném tudni, hogy vajon fizettek-e neki a reklámért. Szégyenletes, mert nagyon kedveltem Katyt, de most töröltetném a videoklipet” – írta az aktivistaként is tevékenykedő író a Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek