Starity

Visszatér az S Club 7

2012. április 01. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az S Club 7 1999-ben alakult, de rá négy évvel feloszlottak. Ez idő alatt egész Európát meghódították, dalaikkal pedig rendkívüli sikereket értek el.

hirdetés
Visszatér az S Club 7

Rachel, Jo, Tina, Paul, Jon, Hannah és Badley. Ők heten alkották a 1999-ben megalakult S Club 7-t, amelynek menedzsere Simon Fuller volt, aki a Spice Girlst is irányította.

A csapat 2002-ig ontotta magából a slágereket, meghódították az egész világot – Amerikát kivéve. Saját gyártású sorozataik voltak, melyek Magyarországra is eljutottak. Miután 2003-ban negyedik albumuk megbukott, rájöttek, jobb, ha szünetet tartanak, ami végül a feloszláshoz vezetett. A hét énekes szólókarrierbe kezdett, de egyedül Rachel Stevens volt az, aki jutott valamire.

Most, közel tíz év után újra egyesülnek: lemezszerződést kötöttek és turnéra indulnak.

„A srácokat az elmúlt három évben elárasztották ajánlatokkal, de mindig nemet mondtak. Aztán rájöttek, hogy dönteni kell; most vagy soha. Ha minden jól megy, akkor új albumot és egy greatest hitst fognak összehozni. Mindenki nagyon izgatott” – mondta egy névtelen forrás a Daily Mirrornak.

Egyébként nem ők az egyetlen brit banda, akik visszatérnek. A Sugababes régi tagjai újra összeállnak, valamint az Atomic Kitten immáron négyes felállásban működik tovább.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy 30 évesen is hitelesek tudtak-e maradni dalaikhoz, és egykori rajongóik visszatalálnak-e hozzájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek