Starity

Tetszett a The Subwaysnek a magyar közönség

2012. április 03. 14:02   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol The Subways banda már másodszorra járt Magyarországon, de most sem csalódtak a magyar közönségben. Mindemellett nagyon várják a 2012-es Sziget Fesztivált, ahová szintén meghívták őket, s az egyik kedvenc fesztiváljuk közé tartozik.

hirdetés
Tetszett a The Subwaysnek a magyar közönség

A The Subways egy háromtagú angol indie rock banda. Az énekes Billy Lunn, testvére, Josh Morgan a dobos, és Charlotte Cooper pedig a basszusgitáros és a vokálos. A debütáló albumuk 2005. július 4-én jelent meg Young For Eternity címmel. Az albumról a legsikerebb dal a sokak által ismert Rock & Roll Queen, amely a Spíler, azaz a RocknRolla című film soundtrackjére is felkerült, ezzel elérve még nagyobb hírnevet. Az albumról szintén ismert szám az Oh Yeah. Három évvel később, 2008. június 30-án kiadták a második stúdióalbumukat, az All or Nothingot. 2011 szeptember 19-én a harmadik albumukat is megejelenítették, a Money & Celebrityt. Legújabb kislemezük az albumról a Kiss Kiss Bang Bang, amely májusban fog megjelenni.

A banda egyre sikeresebb lesz, ezt bizonyítja az is, hogy a világ minden részéről kapnak meghívást koncertekre, így jutottak el Budapestre is az A38-as Hajóba, és adtak egy 75 perces koncertet. A The Subways előbandája a Nonverse volt, akik a srácok előtt fél óráig szórakozatták a közönséget.

A fiúk viszont nem először járnak Magyarországon, hiszen a 2011-es Sziget Fesztiválon is felléptek, és ez így lesz ebben az évben is, amit a saját elmondásuk szerint alig várnak. Elmondták a MyMusic interjújában, hogy nagyon megkedvelték a magyar közönséget, és a Sziget Fesztivál a kedvenc fesztiváljuk közé tartozik.

Egyébként nagyon közvetlen a banda, hiszen szívesen adnak interjúkat, és nap, mint nap tartják a kapcsolatot a rajongóikkal a Facebookon és a Twitteren, amint csak tehetik, és ami a legfontosabb: várják, hogy újra a magyar közönség előtt játsszanak.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek