Starity

Khloe Kardashian már édesanyja szerint is kövér

2012. április 03. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 56 éves Kris Jenner – a Kardashian lányok édesanyja és menedzsere – nem tud belenyugodni abba, hogy mindenki Khloe testsúlyáról beszél, ezért fogyókúrára fogta a lányt.

hirdetés
Khloe Kardashian már édesanyja szerint is kövér

A 27 éves Khloe az amerikai Cosmopolitan májusi számának adott interjújában fakadt ki: „Hiába támogat minket anya, ha semmi nem tetszik neki, s mindenben meglátja a negatív dolgokat is. Elhiszem, hogy nemcsak anyaként kell támogatnia minket, hanem ő a menedzserünk is – de már mindenkinek elege van abból, hogy tökéletesnek próbál bemutatni engem és a testvéreimet. Nekünk is vannak problémáink, a súlyomon pedig nem tudok változtatni – gyerekkorom óta nagyobb vagyok az átlagnál” – meséli Khloe.

„Néha annyira elegem van, hogy állandóan kioktat és utasítgat, hogyha nem lenne az anyám, azonnal kirúgnám. »Elegem van abból, hogy mindenki lekövérez, nem hagyhatjuk, hogy erről beszéljenek az emberek. Azonnal le kell fogynod!« – Ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt legszívesebben nem kérnék a menedzseléséből. De hát ő az anyám, nem tehetek mást.”

Akármennyi is igaz a történetből, Kris Jenner egy évvel ezelőtt, 2011 májusában pont Khloét védte az őt ért támadások miatt. „Khloe úgy tökéletes, ahogy van. Mindenkinek szüksége van egy kis motivációra, az embereknek nem csúfolódniuk kéne, hanem biztatni, segíteni egymást” – mondta akkor Kris.

A 180 centi magas Khloe a több mint kétméteres NBA-kosárlabdázó férjével, Lamar Odommel remekül megértik egymást – ez többek között annak is köszönhető, hogy férje soha nem panaszkodott az alakjára.

„Lamar, a férjem mindig is istenítette a testem, minden nap elmondja, mennyire szeret, és gyönyörűnek érzem magam mellette. Mi egyébre lenne még szükségem?”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek