Starity

Félmeztelen pasik szerepelnek Muri Enikő klipjében

2012. április 03. 22:10   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es női hang, Muri Enikő épp most forgatja le első klipjét, a Késő márt, amit a Valóvilág élő show-jában is elénekelt.

hirdetés
Félmeztelen pasik szerepelnek Muri Enikő klipjében
Fotó: Blikk

Muri Enikő épp most forgat videoklipet legelső saját, Késő már című dalához, de máris elárult belőle néhány kulisszatitkot.

„Izgatottan vártam már a forgatást, hiszen az elején eldöntöttük, hogy a Késő már című dalomhoz különleges képi világot társítunk. Teljesen steril környezetben forgattunk félmeztelen srácokkal, ahol a berendezési tárgyakat a fiúk jelenítik meg”nyilatkozta a Blikknek Enikő, aki már a Valóvilág fináléjában is megmutatta szexi énjét, ahol új külsővel mutatkozott be, de most még nagyobb érdekességekkel fog minket meglepni.

„Először nagyon féltem, de viszonylag rövid idő után feloldódtam. Mivel én is részt vettem a srácok castingján, már ismerősként köszöntöttem őket, ez pedig sokat segített abban, hogy ki tudjam élvezni a kemény munka gyümölcsét, amire az X-Faktor óta vágytam” – folytatta a Késő már énekesnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek