Starity

Már forgatják a Pretty Little Liars harmadik évadját

2012. április 05. 11:11   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars harmadik évadának forgatása április 2-án kezdődött meg.

hirdetés
Már forgatják a Pretty Little Liars harmadik évadját

A Csinos kis hazugok második évadának végén nagy titokra derült fény. A nézők végre megtudták azt, amire az első évad óta várniuk kell: hogy ki is a lányok zaklatója, az a bizonyos „A”. Sokan először aggódtak sorozatuk miatt, hogy a leleplezés után már nem lesz semmi izgalom, ám a nézők tévedtek. A finálé után csak még több kérdése van az embereknek, mint eddig.

Azonban Bianca Lawsontól, aki a sorozatban Mayát alakította, el kell búcsúznunk. A fináléban megtalálták a lány holttestét, és egyelőre nincs több információ róla.

Az áprilisi forgatáson Lucy Hale, Shay Mitchell, Troian Bellisario, Sasha Pieterse és Ian Harding vettek részt. Ashley Benson csak később tudott csatlakozni a stábhoz, mivel ő akkor a Spring Breakers című filmjét forgatta Vanessa Hugdens és Selena Gomez társaságában.

A sorozat készítői új információkat osztottak meg a rajongók számára kedvenc sorozatukkal kapcsolatban:

  1. A harmadik évad első epizódját (It Happened That Night) Ron Lagomarsino, a második epizódot (Blood Is The New Black) pedig Norman Buckley fogja rendezni.
  2. A harmadik epizód a Kingdom Of The Blind címet kapta.
  3. Az új évadban a rejtélyes Lucas (Brendan Robinson) karaktere egy teljesen más személyiség lesz.
  4. A stábhoz új szereplő csatlakozik, Nathan St. German, Maya rokona, aki egy karizmatikus cserediák, és a Hollisba fog járni. Természetesen minden adottsága megvan ahhoz, hogy romantikus viszonyba keveredjen a lányok valamelyikével...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek