Starity

Gaby Espino megmutatta kisfiát

2012. április 05. 11:11   |   Szerző: Szaszii Espinela

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaby és Jencarlos kapcsolata a rajongók számárára, akik magukat "Espinelá"-nak hívják, nyílt titok volt. Ők tagadták a románcot, de 2011 szeptemberében megtört a jég, bejelentették, hogy együtt vannak, és babát várnak.

hirdetés
Gaby Espino megmutatta kisfiát

Gaby és Jencarlos kisfia a Nickolas Canela Espino nevet kapta, 2012. február 12-én született egy miami kórházban, azonban a pici első képeire még várni kellett. Gaby és Jencarlos a születése után elmondták, hogy az első exkluzív képeket majd a People en Españolban fogjuk látni. A magazin megjelenését Gaby és Jencarlos sajtófőnöke, Oswaldo Pisfil először április 6-ára ígérte, de előbb jelent meg, ugyanis már április 3-án kapható volt az újság.

A pici gyönyörű, akárcsak szülei. Az internetre már nemcsak a címlap, hanem a róluk szóló oldalak is felkerültek, fotókkal mellékelve, amelyeken szerepel Gaby első gyermeke, Oriana is, akit Jencarlos is saját kislányaként szeret. Oriana nagyon örül a kisöccsének, és Gaby elmondása szerint sokat segít neki, és egyáltalán nem féltékeny a picire.

Most, hogy már megjelentek a People által elkészített exkluzív fotók, Nickolasról folyamatosan kapunk új képeket, így történt ez már tegnap is, amikor megjelentek az első lesifotók is. Gratulálunk a picihez, és sok boldogságot nekik!


Fotó: People en Español

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek