Starity

Madonnának hiányzik Britney csókja

2012. április 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popdíva ismét nyelves csókot szeretne Britney Spearstől, legalábbis ez derült ki abból a Twitter-üzenetből, amelyet az énekesnőnek hagyott.

hirdetés
Madonnának hiányzik Britney csókja

Madonna újra meg szeretné tapasztalni, milyen kolléganőjével, Britney Spearsszel csókolózni, ezért megkérdezte a Twitteren keresztül, hogy megtenné-e újra, ráadásul a színpadon!

A Girl Gone Wild énekesnője úgy tűnik, ismét a csúcsra akar törni: miután megdöntötte Elvis Presley rekordját, élőben is fel akarja magára hívni a figyelmet, ugyanis a 2003-ban elcsattant, MTV Video Music Awards-féle csókot szeretné újra demonstrálni a közönségnek.

„Kérlek, lépj velem színpadra, és csókolj meg újra. Hiányzol!” – írta a pop nagyasszonya Spearsnek. Fura és egyben hihetetlen kijelentésére természetesen Britney azonnal válaszolt: „Csábító!”

A tegnap este folyamán nem az énekesnő volt az egyetlen, akivel Madonna beszélgetést folytatott. Megkérdezte Katy Perryt is, hogy megnézné-e, amint koncertet ad az új albuma, az MDNA promótálása céljából. „Látni akarlak a sor elején, még idén! Benne vagy?”

A hírek szerint Madonna már most egy közös produkción töri a fejét, ezért szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni Katyvel, és túl közeli viszonyba a pophercegnővel.


Az ikonikus csók a 2003-as VMA-n

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek