Starity

Kanye West, a vámpír

2012. április 07. 17:05   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West, bár csak rövid ideje alkot egy párt Kim Kardashiannal, máris megjelölte barátnője nyakát.

hirdetés
Kanye West, a vámpír

Kim Kardashian és Kanye West már hivatalosan is egy pár. Kim egy váláson van túl – melytől hónapokig volt hangos a sajtó –, Kanye pedig volt barátnőjével, Amber Rose-zal szakított, s a lány továbblépve Wiz Khalifa mellett találta meg a szerelmet.

Kanye és Kim kapcsolatát többen reklámfogásnak, míg kevesebben tartják igaz szerelemnek. Mindenesetre eddig úgy tűnik, hogy boldogok. Olyannyira, hogy Kim a szerda éjjelt Kanye New York-i otthonában töltötte, másnap pedig ebédelni indultak Manhattanben, mikor a résen lévő fotósok piros foltot fedeztek fel Kim nyakán. A foltot valószínűleg Kanye okozta. Úgy tűnik, hogy Kim nem veti meg, ha kiszívják a nyakát.

A fotósok viszont később sem hagyták a párt, így követték őket még a moziba és és vásárolni is. Ám többnyire Kimet fotózták, így az újdonsült párról csak néhány fotó készült, de azok sem túl meghittek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek