Starity

VV Kinga már nem hisztizik

2012. április 11. 09:09   |   Szerző: varazslomester

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV5 egykori cselszövője egyike azoknak a volt villalakóknak, akinek gyökeresen megváltozott az élete. Fotózni hívják, egyik felkérés követi a másikat, és nemrég országunk legnevesebb férfimagazinjának címlapján is láthattuk.

hirdetés
VV Kinga már nem hisztizik
Fotó: Playboy

A Való Világ 5 cselszövője a villában hisztijeiről, kiborulásairól volt híres, azonban ez a kinti életben egyáltalán nem jellemző rá. Megállítják az utcán, beszélgetnek vele, autogramot és közös képet szeretnének tőle. Erről, és hasonló témákról kérdeztük Kingát.

Milyen érzés, hogy az emberek megismernek az utcán, és odamennek beszélgetni?
– A mai napig minden egyes alkalommal meglepődöm, amikor odajönnek hozzám, képet vagy autogramot szeretnének tőlem. Szerintem még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy az emberek megismernek, szeretnek avagy utálnak. Szeretem, ha szeretnek. Ez most sincs máshogy, mindig barátságos vagyok azokkal, akik egyáltalán vették a fáradtságot, hogy odajönnek beszélgessenek velem. Szívesen beszélgetek, fényképezkedem az emberekkel.

Hogyan éled meg, mikor kapsz egy kedves képet a hivatalos oldaladra tele jókívánságokkal?
– Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki szeret, és bármiféle módon ezt kimutatja. Az összes apróságot, amit készítenek nekem elrakom. Ezek örök emlékek maradnak az életemben.

Mi az eddigi legpozitívabb dolog, ami eddig ért, amit rajongótól kaptál és örömet okozott?
– Voltam boxedzésen, és egy lány a kijáratnál várt egy óriási plüssmackóval. Persze odatekintettem, de nem foglalkotam vele, eszembe sem jutott, hogy ez nekem lesz. De odajött és mondta, hogy olvasta, hogy itt leszek, és az apukájával elhozatta magát, hogy odaadja ezt a mackót. Majdnem elsírtam magam akkor. Meghívtam egy limonádéra, és beszélgettünk egyet. Sokat jelentenek ezek a dolgok!

Kinga tehát szemmel láthatóan boldog, a villában jelen lévő frusztráló személyek nélküli élet új lehetőségeket tárt elé, amelyeknek szívesen eleget tesz. Immáron párkapcsolatban él, és reméli, hogy a villa utáni élete is kiegyensúlyozott, élményekkel teli lesz.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek