Starity

Hasonmások a sztárvilágban

2012. április 30. 10:10   |   Szerző: Adricole10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogy mi a közös Natalie Portmanben és Keira Knightley-ban? Szinte minden. Egyes sztárok kísértetiesen hasonlítanak egymásra, közülük mutatunk be most néhányat.

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban

Nem kell messzire menni, ha egy-egy ismert sztár hasonmását szeretnénk megtalálni. Régen a legnagyobb sztárok a biztonságuk érdekében még fellépésekre is az önmagukra megtévesztésig hasonlító, felbérelt embert küldték. Most viszont nem a különböző civil dublőrökről lesz szó, hanem a sztárok között kerestünk olyanokat, akik akár egymást is helyettesíthetnék.

IIyen például Zooey Deschanel és Katy Perry. A 32 éves színésznő hihetetlenül hasonlít a jól ismert énekesnőre, Katy Perryre. A két sztárnak már volt szerencséje személyesen is találkozni. Külünösen a mosolyvonaluk és a hajuk miatt nagy a hasonlóság.


Zooey Deschanel és Katy Perry

Penélopé Cruznak, a Karib tenger kalózai sztárjának is van egy hasonmása, aki nem más, mint Paz Vega. A két sztárban sok közös vonást fedezhetünk fel, ilyen a szemszín, az arcforma, a szemöldök.


Paz Vega és Penélopé Cruz

Natalie Portman és Keira Knightley arcformája szinte teljesen megegyezik. Az igéző tekintetük, a szemük színe is nagyban hasonlít, ráadásul még a hajukat is ugyanabban a stílusban hordták egy időben. Kísérteties!


Natalie Portman és Keira Knightley

Elijah Wood simán beugorhatott volna valamelyik Harry Potter-film forgatására, anélkül, hogy Hermionénak feltűnt volna a csere. Daniel Radcliffe ugyanis rendkívül hasonlít színésztársára. Egyetlen eltérés köztük a különböző szemméret, de az arcformájuk nagyon hasonló, ahogy a szájtartásuk is.


Daniel Radcliffe és Elijah Wood

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek