Starity

Májustól kapható Selena Gomez parfümje

2012. április 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvesének, Justin Biebernek már van saját parfümje, most Selenán a sor, hogy új illatot dobjon piacra.

hirdetés
Májustól kapható Selena Gomez parfümje

A tinisztárok által piacra dobott parfümök mindig nagy érdeklődést váltottak ki, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy jelenleg Justin Bieber parfümje, a Someday minden idők legkelendőbb illata. Most azonban megérkezhet a trónkövetelő, hiszen barátnője, Selena Gomez is megpróbálkozik a parfümbiznisszel.

A nevével árusított illatkompozíció neve egyelőre nem tisztázott, azt viszont már lehet tudni, hogy az üvegcse lila színű, arany és lila metálfényű szájakkal díszített kupakkal, és május közepétől kerül majd forgalomba a Macy's áruházaiban 45 és 55 dollár közötti áron.

Már a formula összetételéről is fellibbent a fátyol; a parfüm fejillatát a narancs, az ananász, a barack és a málna képezi, a szívillat a lila frézia, a cosmone pézsma és a hamvas szeder elegye lesz, az alapillata pedig a borostyánt, a vaníliát, a csokoládét és a kókuszt foglalja magába.

A kifejezetten édes-gyümölcsös illat érdekessége, hogy az összetevőket nem maga a sztár, hanem annak kérésére a rajongók választották ki, és néhány további szerencsés még mintát is kapott tesztelésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek