Starity

Katy Perryt is elérte a Call Me Maybe-láz

2012. április 18. 09:09   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry Selena, Justin és Ashley példáját követve pár barátjával eltátogták a Call Me Maybe-t egy vicces videó keretein belül.

hirdetés
Katy Perryt is elérte a Call Me Maybe-láz

Februárban még arról cikkeztünk, hogy Selena Gomez, Justin Bieber és Ashley Tisdale néhány barátjukkal készítettek egy bohókás videót, amelyben Carly Rae Jepsen slágerét, a Call Me Maybe-t tátogják. Hála nekik elérte az egész világot a Call Me Maybe-láz. Rengetegen feldolgozták a dalt, és már lassan nincs olyan ember, aki ne ismerné a számot.

Most Katy Perryt is elkapta a lavina, és úgy döntött, hogy pár haverjával elszórakozik három perc erejéig egy videóban. Ugyanúgy, mint elődjeik, ők is csak tátogtak, de különleges elemekkel is feldobták a produkciót: ilyen például a gumimajom, aki a végén elég rosszul jár.

A felettébb humoros videó egyébként nagyon friss, hiszen Katy már lila hajjal hülyéskedik, illetve a végén örömmel kiabálják a „Coachella” szót, ezért valószínűleg azon a rendezvényen készült. Az énekesnő ezen kívül üzent Justin Biebernek is, hogy szereti őt. Ebből arra is következtethetünk, hogy ő volt az ihletadója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek