Starity

Szakított Amanda Seyfried és Josh Hartnett

2012. április 18. 20:08   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Seyfried legutóbbi párkapcsolatai elég csúnyán végződtek, most sincs ez másként, hiszen három hónap után elváltak útjaik Josh Hartnett-tel.

hirdetés
Szakított Amanda Seyfried és Josh Hartnett

Nagyon úgy tűnik, hogy Amandán valamiféle átok ül a pasik terén, mert már hosszú ideje nem talál maga mellé egy olyan párt, akivel huzamosabb ideig együtt lehet.

Vegyük csak végig; a folyamat Ryan Phillippe-pel kezdődött, őket az új hollywoodi álompárként emlegették. Ez a kapcsolata elég hosszúnak számított, hiszen öt hónapon keresztül elviselték egymást, de aztán 2011 júniusában elváltak útjaik. Ezután Amanda azt nyilatkozta, hogy nagyon szereti a szingli életét, de ez nem lehetett a legőszintébb megnyilvánulása, mert összejött egy ingatlanügynökkel, nem sokkal ezután már a szakításukról szóltak a hírek.

Ezután azt gondolhattuk, hogy a tehetséges színésznő végre megtalálta a boldogságot kollégája, Josh Hartnett oldalán, de ez a kapcsolat is csupán három hónapig tartott. Az OK! információi szerint Amanda akart szakítani, mert túlságosan lefoglalja őt A nyomorultak londoni forgatása, míg Josh New Yorkban dolgozik.

„Ha Amandának volt egy kis szabadideje, mindig repülőgépre szállt, de hosszútávon nem funkcionált ez a dolog”nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek