Starity

Selena Gomez ismét Afrikába látogat

2012. április 23. 02:02   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez mint az UNICEF legfiatalabb nagykövete, 2009-ben utazott először krízisövezetbe, Ghánába, ahol segélycsomagokat osztottak szét a rászoruló családoknak. Idén újra Afrikába látogat, hogy segítsen.

hirdetés
Selena Gomez ismét Afrikába látogat

Selena időbeosztása elég szűk, hiszen nemsokára elkezdi forgatni legújabb akciófilmjét, májustól kapható lesz az első parfümje, és év végére még új zenével is szeretné meglepni rajongóit. Ezek mellett mégsem feledkezik meg nagyköveti teendőiről. Április 11-én látogatott az UNICEF New York-i központjába, ahol egyeztették a következő utazás részleteit, megismerte leendő útitársát és sok ezer dollár értékben vásárolt játékokat, ruhákat, tanulási segédeszközöket, tartós élelmiszereket, amelyeket a segélycsomagon túl szeretne a bajban lévő családoknak adni.

Az ex-Disney-sztárnak nem ez az egyetlen projecte a szervezettel: azon dolgoznak, hogy felhívják a világ figyelmét a Száhel-övezetre, ahol egymillió gyermek van veszélyben. Az UNICEF magas tápanyagtartalmú, speciális élelmiszert osztott szét az övezetben, amely június végéig biztosítja az ellátást számukra – olvasható a szervezet hivatalos magyar oldalán –, ám a gyermekek sorsa június után bizonytalan.

Egyelőre az afrikai utazás időpontjáról pontos információt még nem hoztak nyilvánosságra, de Selena nyilatkozatai alapján már nagyon várja, hogy újra segítshessen a hátrányos körülmények között élő családoknak. Az UNICEF mellett Selena április 20-ától hivatalosan a Ryan Seacrest alapítvány első számú nagykövete is, amely a beteg gyermekek álmait próbálja valóra váltani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek