Starity

Veronika nem csak VV Péterrel csalta Cristofelt

2012. április 23. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Peti a villán kívül is jól keveri a kártyáit. Elmondása szerint Veronikának is vaj volt a füle mögött, ezért lett dühös Cristofel, és nem őmiatta.

hirdetés
Veronika nem csak VV Péterrel csalta Cristofelt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szóbeszéd szerint a kubal macsó VV Péter miatt verte el exét, de a valóságshow-veterán meglepő válasszal állt elő az őt ért vádakra. Annak ellenére, hogy kiáll a kacsaszájú lány mellett, mégis azt terjeszti róla, hogy más férfiakkal is csalta párját.

„Aktívan nem volt benne a kezem a történetben. Nem akarok találgatni, meg belelátni a viszályukba, de valószínű kiderült, hogy Veronikának is vaj volt a füle mögött. Az sem kizárt, hogy nem csak én lehettem az egyetlen, akinek köze volt Ronihoz, miközben együtt volt Cristofellel. Nem tudom, mi robbant ki köztük. Mi barátok vagyunk, szeretem Ronit. Cristofelt mélységesen elítélem, brutális, férfiatlan magatartásnak tartom, amit tett, de nekem ehhez az ügyhöz nem volt sok közöm” – mesélte a Borsnak VV Péter

Aki már nem emlékezne, a valóságshow-ból való kiesésük után Cristofel szigorúan megtiltotta Veronikának, hogy Péterrel találkozzon, de hamar kiderült, hogy a plasztikcica nem tudott uralkodni hormonjain, és Peti ágyában kötött ki. Cristofel ekkor még megbocsátott Veronikának, de féltékenysége továbbra sem múlt, végül az tette fel a pontot az i-re, amikor VV Éva kiposztolta Facebookra, hogy együtt látta Petit Veronikával. Ezután brutálisan megverte exmenyasszonyát a kubai macsó, de hogy pontosan mi állt a háttérben, egyelőre nem lehet tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek