Starity

Elmosta az eső Demi Lovato koncertjét

2012. május 01. 05:05   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnap esti koncertjét a vártnál hamarabb kellett befejezni, mert az eső elkezdett szakadni.

hirdetés
Elmosta az eső Demi Lovato koncertjét

Deminek Uruguayban volt fellépése tegnap este, de a rajongók sajnálatára a koncertet hamarabb be kellett fejezni, mivel az eső és a jég elkezdett szakadni.

Az ex-Disney-csillag próbálta folytatni az előadást az eső ellenére, de mikor a jég elkezdett szakadni, visszavonulót fújt, így csak öt számot tudott előadni. A rajongók viszont olyan kitartóan maradtak ott a vihar ellenére, hogy Lovato visszatért a színpadra egy uruguayi zászlóval, megköszönte a rajongói szeretetét, és a bandájával eljátszotta a Skyscrapert és a Give Your Heart A Breaket akusztikusan.

Nem sokkal később meg is osztotta az élményeit a Twitteren: „Köszönöm az összes rajongómnak Uruguayban, akik megnéztek a koncertemet a jég és az eső ellenére. Fantasztikusak és odaadóak vagytok. Szeretlek, skacok!” – csiripelte a sztár. A banda tagjai is kiírták véleményüket a Twitterre, miszerint Deminek vannak a legjobb rajongói, és hogy milyen különleges este volt a vihar ellenére, a kitartó Lovato-rajongóknak hála, ezért teljesen meg vannak hatva.

A fanok nem most először mutatták meg, hogy mennyire odavannak Demiért, hisz volt olyan fanatikus is, aki kitépte a haját az ijedt kedvencének, ám az énekesnő is mindig kimutatja, mennyire hálás rajongóinak, hisz múltkor még pizzát is rendelt nekik, bár az kétséges, hogy ő maga vitte ki nekik, ilyen eszeveszett rajongókat látva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek