Starity

Kitépték Demi Lovato haját az őrült rajongók

2012. április 29. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal tehetség jelenleg Dél-Amerikában tartózkodik, ahol túlságosan is nagy szeretettel fogadják a rajongók. Egyikük még az énekesnő haját is kitépte.

hirdetés
Kitépték Demi Lovato haját az őrült rajongók

A rajongásnak is van egy határa, de úgy látszik, a dél-amerikai Lovatic-csapat nincs ezzel tisztában. Az argentin rajongók viselkedése sokaknál kiverte a biztosítékot.

Amint a Skyscraper énekesnője megérkezett szállodájába, rajongók százai fogadták őrjöngve. Ezzel még nem is lenne baj, de amikor Demi pihenni szeretett volna, akkor sem hagyták nyugodtan.

„Imádom a rajongóimat, de bárcsak csöndben tudnának lenni egy kis időre, hogy tudjak aludni” – csiripelte Lovato a Twitteren.

Ezt megelőzően Demit a reptéren is több százan várták. A kiscsillag arcán látszik, hogy nem igazán tetszik neki az őrület, ez az alábbi videón is jól kivehető.


Őrület a reptéren

Itt még őrültebbek voltak a fanatikus rajongók. Az egyikük büszkén töltötte fel Facebook-profiljára az énekesnő kitépett hajszálait. Lovato kisasszony már korábban beszélt arról, hogy a fanok néha meghúzzák a haját, de ki még nem tépte neki senki.

Az őrült rajongó Demi hajával fényképezkedik (Fotó: Twitter)

A történtek után nem csoda, ha a jövőben a Meet & Greet rendezvényeken több testőrt állítanak szolgálatba, mivel úgy látszik, a dél-amerikai rajongók kiszámíthatatlanok és veszélyesek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek