Starity

Jennifer Lopez máris házasodna

2012. május 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő épphogy lezárta előző házasságát, máris újon töri a fejét, ugyanis már most, hat hónapnyi együttjárás után férjhez menne Casper Smarthoz.

hirdetés
Jennifer Lopez máris házasodna

A 42 éves énekesnő az Us Weekly egyik forrása szerint már készen áll az újabb házasságra, sőt: kifejezetten Casper Smartot szeretné következő férjének.

„Folyamatosan azt mondogatja a barátainak, mennyire szereti a fickót, és hozzá szeretne menni. Biztos abban, hogy vele élné le az életét.”

A hétfői konferencián, amikor bejelentették közös turnéjukat Enrique Iglesiasszal, az énekesnő azt is elmondta, hat hónappal ezelőtt megismert szerelme is kiveszi részét a műsorból: „Jamie Kinggel és Casper Smarttal dolgozunk együtt. Lenyűgöző, lenyűgöző show lesz!”

JLo ígéri, hogy koncertsorozata lesz minden idők legjobbja, és egyszerűen „áttörő” produkciókat láthatnak majd rajongói, akik talán Magyarországon is megcsodálhatják a színészként is méltán népszerű Jennifert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek