Starity

Alekosz hazudott leendő műsoráról

2012. május 08. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 határozottan cáfolja, hogy a valóságshow-hősnek bármilyen műsora is készülőben lenne a csatornánál, annak ellenére, hogy Alekosz már telekürtölte a médiát a közelgő show-jának hírével.

hirdetés
Alekosz hazudott leendő műsoráról

„Nagy dolgok vannak születőben” – ezeket a szavakat használta Alekosz pár hónappal ezelőtt, amikor készülő műsorárol számolt be. A visszétéréséről szóló pletykákat mindenki komolyan vette, hiszen könnyen elképzelhető volt, hogy a TV2 hosszútávon számít Alekosz jelenlétére, ha már bevállalták a konkurens csatornával szembeni per teljes költségét Alekosz átigazolása miatt.

Most viszont kiderült, a TV2-nél egyáltalán nincs készülőben semmilyen show a görög vezetésével. „A TV2 jelenleg nem tervez műsort Alekosszal” – mondta Koltay Tamás, a csatorna szóvivője a Borsnak.

A lap a csatorna illetékesének meglepő nyilatkozata után megkereste Alekoszt is, aki immár ködösítve próbált kibújni a válaszadás alól mindenféle titoktartási kötelezettségekre hivatkova.

Hogy mi lesz Alekosz sorsa, nem tudni, de könnyen elképzelhető, hogy két szék közül a pad alá esik, és műsor nélkül marad, hiszen úgy néz ki egyik csatornának sem kell már a szexkiborg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek