Starity

Alekosz: „Nagy dolgok vannak születőben!”

2012. január 30. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alekosz elkotyogta, mire készülnek a TV2-nél. Bár konkrétumokat nem árult el, az biztos, hogy visszatér még a képernyőre.

hirdetés
Alekosz: „Nagy dolgok vannak születőben!”

A tavalyi évben két valóságshow-t is megjárt Alekosz lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy imádja a reality műfaját, és a kamerák előtt érzi jól magát. Képernyőéhségét a Való Világ után Hajdú Péter elégítette ki, akinek köszönhetően óriási médiabotrányt okozva váltott csatornát, és költözött be a TV2-féle ÖsszeEsküvőkbe.

Nem meglepő tehát, ha a Való Világ 4 győztesét idén is viszontláthatjuk majd a képernyőn valamilyen műsorban. A görög szexkiborg azt állítja, hogy a Való Világ 4 indulásakor vett fel egy szerepet – amelyet még a produkció szerkesztőivel egyeztetett –, és ettől a mai napig nem akar megválni.

„Én ezekre a showműsorokra születtem, és szerves részévé váltak az életemnek. Egyszerűen akkor érzem jól magam, amikor működik a kamera. Ami most van körülöttem képernyős tekintetben, az csak a vihar előtti csend. Ugyanakkor már folynak a visszatérésem előkészületei. Az új show-ról csak nagyon keveset tudok elárulni, igazából főként annyit, hogy lesz. Az egész főként a kommunikációra helyezi majd a hangsúlyt, és a téma jelentős szakértőinek közreműködésével készül majd” – idézi Alekosz Új Ásznak adott interjúját a stop.hu.

„A nagy váltás után kell egy kis idő, amíg beilleszkedem az új környezetembe, és megtalálom a számomra kikövezett utat, de jól haladunk és biztos vagyok abban, hogy nagy dolgok vannak születőben” – tette hozzá Nagy Alekosz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek