Starity

Lady Gaga tünetei súlyosbodnak

2012. május 13. 19:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly a Larry King show-ban beszélt először betegségéről az énekesnő, most úgy tűnik, tünetei súlyosbodtak.

hirdetés
Lady Gaga tünetei súlyosbodnak

Lemondja világturnéját a botrányhős énekesnő? Egy éve számolt be autoimmun betegségéről a nagyvilágnak, a kivételes stílusú énekes ugyanis a Lupus egy változatában szenved.

„A határ menti térségben voltam, mikor egy kórházi teszt során kiderítették, Lupusban szenvedek. Szeretett nagynéném, Joanne néni is ebben halt meg.” Miután diagnosztizálták a 26 éves énekesnőt, ígéretet tett: „A jövőben sokkal jobban fogok vigyázni magamra. Megóvom magam a stressztől és száműzöm az életemből.”

Nyílvánvalóan már megfeledkezett korábbi fogadalmáról, hiszen április 27-én megkezdte világkörüli turnéját Szöulban, az év hátralevő részében pedig utazik egyik helyről a másikra, a koncertek miatt.

A stáb egyik tagja azt mondta, Gaga teste mintha lemerült volna: " Lady Gaga már az utazástól néha teljesen kifárad, és görcsös fájdalmat érez a teste különböző részeiben. Gyakran szüksége van néhány csepp görcsoldóra, vagy fájdalomcsillapítóra, hogy kitartson a koncertek végére.„

Hogy emiatt lerövidítse fellépéseit, arról a hölgy hallani sem akar. ”Szörnyen makacs – nyilatkozta egy bennfenntes. – A turné olyan számára, mint valami szent küldetés. Semmi sem riaszthatja el tőle."

Lady Gaga olyan diagnózissal él együtt, amit nem szabad félvállról venni, ugyanis a lupus legroszabb esetben több szervi elégtelenséget okozhat, akár a szervek leállását, vagy halált is. Gaga nénikéjének, Joanne-nek szintén jó esélyei voltak a gyógyulásra, végül mégis súlyosbodott a helyzet.

Reméljük hamarosan Gaga is rájön, hogy az egészsége a legfontosabb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek