Starity

Befellegzett a Miami helyszínelőknek

2012. május 15. 21:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem készül 11. évad a Miami helyszínelőkből a nézettség vesztése miatt, ami a rajongókat nagyon lesújtotta.

hirdetés
Befellegzett a Miami helyszínelőknek

A rajongók izgatottan várták, mi lesz a folytatással, lesz-e egyáltalán. De nagy bánatukra nem készül újabb szezon, ugyanis Horatio és csapata már nem éri meg a tizenegyediket. A sorozat hazánkban is népszerű volt. Az RTL Klub egyik legnézettebb sorozatának számított, ám nem csak ennél a csatornánál vetítik. A Viasat3-on és a Coolon is gyakran adják le régebbi és új részeit is.

Természetesen a rajongók nem értik, miért lett vége a tíz éve futó sorozatnak, és követelik a folytatást, de a CBS csatorna nem hajlandó zöld utat adni a sorozatnak, azzal magyarázva, hogy már nem olyan sikeres, mint régen, és nincs akkora nézőtábora. 2006-ban a Miami helyszínelők volt a legnézettebb amerikai sorozat a világon, de úgy tűnik, mások már beelőzték.

„Mindenkinek mindent köszönök” – tweetelte David Caruso, amikor a hír biztossá vált.

Nemcsak a CSI: Miami helyszínelők fuccsolt be idén, hanem sok más sorozat is, köztük a Született feleségek, a Tuti gimi, a Doktor House és A cég is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek