Starity

Két ember búcsúzott A Grace klinikától

2012. május 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon megrázó volt A Grace klinika 8. évadjának fináléja. Nem egy, hanem két ember nem fog szerepelni a 9. évadban.

hirdetés
Két ember búcsúzott A Grace klinikától

„Nagyon nehéz volt megírni a finálét. Nem élveztem ezt. Nagyon beteggé és szomorúvá váltam” – írta Shonda Rhimes, a sorozat producere a Twitteren. Még annyit tett hozzá az évadzáró epizód – mely a Flight címet kapta – kapcsán, hogy két kedvenc karakterétől kellett búcsút vennie: Lexie és Teddy már nem fognak a 9. évadban feltűnni, azaz  Chyler Leigh és Kim Raver távozott a szereplők közül.

A fináléban egy komoly repülőgép-baleset történt, amelyben Chyler Leigh karaktere elvesztette életét. A jelenet valóban nagyon szomorú volt, hiszen Lexie megkérte Markot, hogy mondja meg Meredithnek, hogy nagyon jó nővér volt, Mark pedig bevallotta Lexie-nek, hogy még mindig szereti, össze akar vele házasodni, illetve gyerekeket is szeretne.

A másik távozó pedig Kim Raver. Az általa megformált Teddy Altmannak egy új munkát ajánlottak fel, és Owen (Kevin McKidd) kirúgta őt. Természetesen nála az is megtörténhet, hogy visszatérő karakter lesz, mint Kate Walsh által megformált Addison Montgomery .

Nagyon meglepő volt, hogy őket írta ki Shonda a sorozatból, hiszen mindenki szinte biztos volt benne, hogy Sara Ramirez, azaz Callie Torres karaktere int búcsút a sorozatnak. Maga a producer is tudja, hogy sokak számára meglepő volt: „Tudom, hogy ez a szezonfinálé sok néző számára néhány meglepetést tartogatott, ilyen volt Kim távozása. De ő készen állt arra, hogy Teddy Altmannak adjon egy nagyon szükséges vakációt. Öröm volt egy olyan tehetséges és vicces emberrel dolgozni, mint Kim; mindenkinek rettenetesen hiányozni fog.”

„A Grey család fontos tagja volt. Sok átgondolt megbeszélésünk volt erről, és végül úgy döntöttünk, itt kell Lexie utazásának véget érnie. Amíg érintett vagyok, Chyler mindig a Shondaland család része fog maradni, és alig várom, hogy újra dolgozhassak vele a jövőben” – mondta Chyler távozásával kapcsolatban Rhimes.

Ezek után mindenki izgatottan várja, hogy mit hoz a 9. évad, főleg Mark és Meredith számára, hiszen Mark a szerelmét, Meredith pedig a húgát vesztette el; valamint Christina számára, aki a kardiomentorától köszönhetett el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek