Starity

Megjelent Whitney Houston utolsó dala

2012. május 22. 01:01   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új dal Whitney Houston utolsó filmjében lesz hallható, amelyet még halála előtt fejeztek be.

hirdetés
Megjelent Whitney Houston utolsó dala

Számos hír jelent meg Whitney életrajzi filmjével kapcsolatban, azonban az új dal a már korábban leforgatott Sparkle című film egyik betétdala, amelyet a legenda fiatal kollégájával, Jordin Sparksszal vett fel.

A Sparkle című remake Whitney nagy visszatérését jelentette volna 15 évvel ezelőtti filmszerepe után, azonban tragikus halála ezt sajnos megváltoztatta. A rajongók még láthatják az énekesnő utolsó alakítását a vásznon, amelyet augusztus 17-én mutatnak be az amerikai mozik.

A filmet a díva halála előtt befejezték, az előzetest korábban be is mutatták. Végre egy dalt is hallhatunk a filmből, amely a Celebrate címet kapta, producere pedig a híres R&B-énekes, R. Kelly volt. A duettben hallhatjuk Jordint is, aki a filmben Whitney lányát alakítja.

A Sparkle című zenés film egy háromtagú lánybanda életét mutatja be. Whitney szerepe szerint egy aggódó anyát alakít, aki megpróbálja megvédeni lányát, Sparkle-t a csalódástól, és próbálja egyengetni az útját, azonban mindez kudarcba fullad. A film végére azonban minden megoldódik, és a család végre boldog lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek