Starity

Matt Davis nem végleg búcsúzik

2012. május 22. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók harmadik szezonja meglepő fordulatokkal zárult ugyan, de Alaric karakterétől talán mégsem kell végérvényesen búcsút vennünk.

hirdetés
Matt Davis nem végleg búcsúzik

Matt Davis ugyan már korábban szerepelt olyan sikerfilmben, mint a Doktor Szöszi, de az igazi hírnevet mégis Alaric Saltzman karaktere hozta meg számára, akit a Vámpírnaplók című sorozatban alakított. A történelemtanár sokak szívébe belopta magát, és szinte kivétel nélkül minden rajongót mélyen érintett a harmadik évad befejező része, amelyben úgy tűnt, végleg búcsút kell intenünk Elena pótapjának.

A napokban egy interjú során azonban a hamarosan a Cult című sorozatban is főszerepet alakító színész elárulta, hogy még számíthatunk a felbukkanására Mystic Falls városában.

„Igazán nagyszerű befejezés volt ez érzelmileg a rajongóknak. Szórakoztató volt eljátszani. Már le voltam szerződve a finálé forgatása alatt a Cultra, de azt hiszem, a negyedik évadban Alaric visszatér” – mondta el egy interjú során a sármos sztár.

Az új szezon kapcsán még sok a nyitott kérdés. Az előzetes híresztelések szerint Nina Dobrev még bővebb szerepkört kap, mert Katherine és Elena mellett még a legősibb vámpír, Tatia Petrova feltűnésére is számíthatunk, és az sem kizárt, hogy a mostanában szőkén parádézó Katerina Graham által megformált Bonnie visszaél majd sötét erejével. Ráadásként Joseph Morgan sem búcsúzott el végleg a testétől, hiszen soha nem láttuk elporladni a koporsóban. Az új gonosz pedig az egész város pusztulását akarja. Októberben mindenre fény derül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek