Starity

Nicole lesz Cheryl helyett

2010. július 17. 10:10   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl Cole betegsége miatt nem vehet részt az X Factor munkálataiban. Ráadásul Dannii Minogue is nemrég adott életet gyermekének. A producer kénytelen volt új bíra után nézni.

hirdetés
Nicole lesz Cheryl helyett

Cheryl Cole éppen csak a napokban került haza a magánklinikáról, ahol maláriával kezelték. Az énekesnő kényszerpihenőt kapott, de meglehet munkamániája miatt mihamarabb dolgozni szeretne ismét. Mindenesetre családja és barátai igyekszenek pihenőre fogni őt. Emiatt kénytelen volt lemondani minden tervéről, beleértve második lemezének időbeni elkészülését és az X Factor meghallgatásokat is.

Dannii Minogue nemrég adott életet gyermekének, Ethannek, aki makkegészséges, gyönyörű kisbaba - a szülés közbeni komplikációk ellenére is. Az énekesnő a twitterén keresztül egy képet is tweetelt róla. Ő emiatt nem vesz részt most a tehetségkutató showban. Bár erről eddig is tudni lehetett, ezzel a producerek is számoltak.

Eredetileg úgy volt, hogy hárman elegek lesznek zsűrinek (Cheryl, Simon és Louis), azonban mint tudjuk a sors közbeszólt. Így már mindenki számára érthető, hogy a műsornak szüksége volt egy új tagra a zsűriben. A producereknek találniuk kellett valakit Cheryl helyére. A választás Nicole Scherzingerre esett, aki örömmel elfogadta az ajánlatot és már meg is kezdte az ezzel járó munkálatokat.

Reméljük mihamarabb visszatér Cheryl, mert nélküle nem ugyanaz a show, de addig is ott lesz Nicole, aki úgy tűnik, nagyon is kedveli a bíráskodást. Mindezek mellett pedig, már szerepelt a showban bíraként — igaz akkor csak besegített az egyik házban lévő válogatásnál.

Szóval Simon Cowell és Louis Walsh mellett most Nicole lesz, addig legalábbis biztosan, míg Cheryl fel nem épül teljesen. Ti mit szóltok ehhez?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek