Starity

Videoklip jelent meg a Pretty Little Liarshöz

2012. május 28. 11:11   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelent meg egy videoklip a híres amerikai ABC Familys sorozathoz, a Pretty Little Liarshöz. A számot ZZ Ward énekli, a dal pedig a Til The Casket Drops címet kapta.

hirdetés
Videoklip jelent meg a Pretty Little Liarshöz

Az egyre híresebb amerikai sorozat már hazánkban is nagy rajongótábort tudhat a magáénak – annak ellenére, hogy magyar szinkronnal még egyik csatornán sem látható a Csinos kis hazugok története.

Nemrég derült ki az, amit az összes rajongó már az első évad első része óta tudni akar. A lányok leleplezték fenyegetőjüket, „A”-t. Azonban a nézőknek nem kell aggódniuk, ugyanis a sorozat nem ér emiatt véget. További rejtélyek és érdekességek várnak ránk a harmadik évadban, amiről az eddig megjelent előzetesek is árulkodnak.

Azonban most megjelent egy video is a sorozathoz, amiben az eddigi részekből is láthatunk jeleneteket, valamint a harmadik évados előzetesekből is tartalmaz részleteket. A dalt a még kevésbé ismert ZZ Ward énekli, akinek jól jött ez a felkérés, hiszen akár ezzel be is indulhat karrierje, ugyanis a visszajelzések alapján elnyerte a sorozat rajongóinak tetszését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek