Starity

Kelly Rutherford és Matthew Settle együtt!

2012. május 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly és Matthew együtt jelentek meg a Cosmopolis premierjén a Cannes filmfesztiválon május , ám az est fénypontja nem a film volt.

hirdetés
Kelly Rutherford és Matthew Settle együtt!

Már hónapok óta találgatják vajon mi lehet a két Gossip Girl-szülő, Kelly Rutherford és Matthew Settle között. Most már hivatalos: a két híresség ténylegesen egy párt alkot.

A találgatásokat legelőször Kelly indította el, amikor Twitteren folyton Matthewnek írogatott, ám a férfinek sem kellett több; pár percen belül válaszolt. Majd egyre többet látták őket együtt, de nem csak az utcán, hanem a divatbemutatókon, gálákon, díjátadókon is együtt jelentek meg. Ami pedig végképp felkeltette mindenki érdeklődését az a bizonyos „kifutós csók” volt, amikor a skót öltözékeket ünneplő rendezvényen Matthew elkapta Kellyt és megcsókolta.

Ám ezek mind csak találgatások és remények voltak, mostanáig. A sztárpár ismét együtt jelent meg a vörös szőnyegen Cannes-ban, a Cosmopolis premierén. Ahol bevallották, tényleg együtt vannak, amit egy csókkal is alátámasztottak.

„Imádom Matthew-t – nyilatkozta Kelly, majd a férfi átveszi a szót – Én pedig téged! Nagyon jól megvagyunk együtt. Ha már a Gossip Girlben nem jött össze, a valóságban nagyon is!” – mindketten elnevették magukat. Majd kézenfogva továbbsétáltak, és mosolyogva integettek a kamerának. Sőt, Matthew még két képet is megosztott Twitteren, természetesen Kellyvel.


Fotó: Twitter


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek