Starity

Candice Accola őrülten kíváncsi

2012. május 31. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat sztárja már alig várja, hogy tovább gördüljenek az események Mystic Falls városában.

hirdetés
Candice Accola őrülten kíváncsi

Candice Accola, aki korábban énekesnőként is próbálkozott rivaldafénybe kerülni, bevallotta, hogy utálja a szüneteket, és már alig várja, hogy folytatódjanak a forgatások, és lehulljon a lepel mindenről. Saját sorsának alakulása és szerelmi életének új fordulatai is érdeklik, de mégis leginkább az foglalkoztatja, hogy Elena vajon most is olyan tökéletesen tudja-e megoldani az életét, mint eddig.

„Elena mindig mindent annyira jól kezel. Kíváncsi leszek, hogy ezt a helyzetet hogyan tudja megoldani. Feltételezem, hogy szokásához híven gyönyörűen, csodálatosan és kecsesen – mondta el a szőke vámpír, aki azt is bevallotta, hogy fogalma sincs, hogy ebben az évben mi vár rájuk. – Ötletem sincs, de komolyan. Múlt évben, a harmadik szezonnál tudtuk, hogy az Ősök éve lesz, de most... teljes sötétség.”

A negyedik évad Julie Plec ígérete szerint, fordulópont lesz mindenki számára, hiszen Elenának a múlt egy nyitott könyvvé válik, és minden törölt emlékét visszakapja. Rájön majd dolgokra, amikről eddig fogalma sem volt. Ez gyökeresen meg fogja változtatni a dolgokat. A legújabb epizódra még októberig ugyan várnunk kell, de hazánkban a Cool TV és a Prizma is műsorára tűzi a sorozatot június 5-étől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek