Starity

Beyoncé új szerepben

2012. június 01. 17:05   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé egy animációs filmhez fogja kölcsönözni a hangját, amely 2013 májusában kerül a mozikba.

hirdetés
Beyoncé új szerepben

Beyoncé nem áll le karrierjével a kislánya születése ellenére sem, hiszen már túl van első koncertsorozatán a baba születése óta, és most a zenén kívül a filmezés felé kacsingat.

Az énekesnő számtalanszor megmutatta a nagyközönségnek, hogy a zenén kívül nagyszerű tehetsége van a mozivásznon is. Ezt bizonyítja a Dreamgirls, a Cadillac Records, az Austin Powers és a Rózsaszín Párduc is. Egy Clint Eastwood-filmben is láthatjuk/hallhatjuk az énekesnőt, valószínűleg még idén, hiszen a forgatásokat a terhessége miatt eltolták. Most azonban rendhagyó módon nem ő lesz egy film szereplője, csupán a hangját fogja kölcsönözni egy új animációs filmhez, az Epichez. Az énekesnő Tara királynőnek fogja adni a hangját olyan sztárok mellett, mint Colin Farrell, Amanda Seyfried, Johnny Knoxville, Steven Tyler és Pitbull.

Az animációs film története a jó és a rossz csatájáról szól. A főszereplő tinilány egy mágikus, titkos világba kerül, ahol egy csapatot toboroz, hogy megmentsék azt a világot. Azonban a mágikus világ összeköttetésben van a valódival, tehát a saját univerzumát is meg kell védenie.

A film már előre sikert könyvelhet el, hiszen a rendezője nem más, mint Chris Wedge, aki a nagy sikerű Jégkorszak és Rio című animációs filmekért is felelős.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek