Starity

Rihanna Kína hercegnője lett

2012. június 03. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után megérkezett végre a Coldplay és a barbadosi énekesnő közös klipje, a Princess of China. A videó a tegnapi nap folyamán kiszivárgott, majd később felkerült hivatalosan is.

hirdetés
Rihanna Kína hercegnője lett

Az alternatív rockbanda 2011 októberében jelentette meg ötödik stúdióalbumát, Mylo Xyloto címmel. A korong világszerte hatalmas sikernek örvendett, többek között az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság eladási listáját is vezette. A nagylemezről eddig olyan kislemezek érkeztek, mint az Every Teardrop Is a Waterfall, a Charlie Brown vagy az album eddigi legnagyobb slágere, a Paradise.

A Mylo Xyloto negyedik kiadott dala a gyönyörű barbadosi énekesnővel, Rihannával közös Princess of China lett. A dal kislemezként hivatalosan június 4-én fog majd megjelenni, de már most nagy sikernek örvend. A szám a 2012-es Grammyn is elhangzott, ahol a Coldplay és Rihanna először léptek fel együtt.

A szerzemény videoklipjét márciusban forgatták le Los Angelesben, a felvételről több kép is érkezett már korábban. A kisfilmet Adria Petty és Alan Bibby rendezte. A videóból részleteket korábban a brit együttes koncertjein is lehetett látni a Princess of China előadása alatt, de ezek a klipben nem pontosan így szerepeltek.

A videó a tegnapi nap folyamán kiszivárgott, és végül még június 2-án felkerült a Coldplay VEVO-csatornájára. A videoklip teljesen passzol a dal címéhez, Rihanna úgy jellemezte a legjobban, hogy olyan, mintha egy régi kung-fu film előzetese lenne.

A Princess of China már a hivatalos kislemez megjelenése előtt is jól teljesített a listákon, a tengerentúlon például a huszadik helyig jutott el. A dal a bit iTuneson már a top 10-ben van, a kisfilm érkezése pedig biztosan dob majd a szám eladásain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek