Starity

A Coldplay Rihannával lép fel az idei Grammyn

2012. január 21. 20:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 12-én rendezik meg Los Angelesben a 2012-es Grammy-díj-átadót. Nemrég megerősítették, hogy az esten többek közt fellép közösen a Coldplay és Rihanna is a Princess of China című számmal.

hirdetés
A Coldplay Rihannával lép fel az idei Grammyn

Az év egyik legnagyobb és legjobban várt zenei eseményét, az 54. Grammy-díj-átadót 2012 februárjában tartják majd meg Los Angelesben. Az est legnagyobb esélyesei között szerepel Bruno Mars, a Foo Fighters, Adele és az idei legtöbb jelölést begyűjtő Kanye West is. A rendezvény házigazdája LL Cool J lesz.

A Grammy hivatalos oldalán régebben már megerősítettek pár fellépőt, de most újabb neveket adtak hozzá a várva várt díjátadó színpadra lépőinek névsorához. A rendezvényen már biztos, hogy fellép majd a tehetséges countryénekesnő, Taylor Swift, a népszerű énekes, Bruno Mars, az extravagáns rapper, Nicki Minaj, az amerikai együttes, a Foo Fighters és egy duettel érkezik majd Jason Aldean és Kelly Clarkson. A hírek szerint a díjátadót idén nyitni és zárni is Lady Gaga fogja majd, de ezt még sem a Grammy hivatalos oldala, sem az énekesnő nem erősítette meg.

Most kiderült, hogy a gálán még biztosan színpadra lép majd a Beatles egykori tagja, a Grammy-díjas Paul McCartney, és hogy a Coldplay és Rihanna közös duettel lép majd fel a díjátadón. Az idei Grammyn több kategóriában is jelölt énekesnő és banda most fog először közösen színpadra lépni. A Coldplay 2011 októberében megjelent Mylo Xyloto című albumának negyedik, Rihannával közös kislemezét, a februárban érkező Princess of China című dalt fogják majd előadni, mely nem sokkal később fel fog hangzani majd a BRIT Awardson is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek