Starity

Világsztár lehet Radics Gigi

2012. június 06. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy magyar származású amerikai zeneszerző már írja a Megasztár-győztes első saját dalát, melyet a lány Los Angelesben fog felénekelni, és videoklipet is készítenek hozzá.

hirdetés
Világsztár lehet Radics Gigi
Fotó: TV2

A magyar szakma képviselői egybehangzóan állították, hogy Gigi mögé nemzetközi szintű menedzsmentet kell állítani, mert világsztár is lehet belőle, ha nem ragad le Magyarországon. Ebbe az irányba már meg is tette az első lépéseket a 15 éves Mega-győztes, ugyanis hamarosan indul a gépe Amerikába, ahol egy olyan producer segítségével fogja felénekelni a számát, aki már sikerre vitte Leona Lewist, aki szintén egy külföldi tehetségkutatóban, az angol X-Faktorban tűnt fel.

„Egy magyar származású dalszerző, Kelemen Huba már akkor felfigyelt Gigire, amikor még javában ment a műsor. Összeállt Pascal Guyon nevű nemzetközi producerrel, és kifejezetten Giginek írtak egy dalt, amit már meg is kapott a lány, és tanulja. Los Angelesben fogja Gigi felénekelni a számot, a világ 10 legjobb stúdiója között számon tartott stúdióban, ahova rendszeresen járnak világsztárok. Úgy néz ki, a videoklipet is ott fogjuk felvenni hozzá” – mesélte a Blikknek a Magneoton illetékese, aki azt is hozzátette, hogy nem könnyű elindítani valakinek a karrierjét rögtön külföldön, mert először minden énekesnek a saját hazájában kell megállnia a helyét, de azon lesznek, hogy Gigi olyan „csomagot” kapjon, amely világviszonylatban is megállja a helyét.

Az énekesnő menedzsere olyan karriert vizionál Giginek, amire Magyarországon még nem volt példa. Ennél a fiatal lány sokkal szerényebb, a világhírnél sokkal fontosabbnak tartja, hogy előbb bizonyíthasson hazai közönségnek, akik szavazatukkal támogatták őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek