Starity

Elvis Presley is visszatér a színpadra

2012. június 08. 17:05   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Feltámad a sírjából a Király – persze nem szó szerint, csupán ő is visszatér a színpadra hologram formájában.

hirdetés
Elvis Presley is visszatér a színpadra

Azt már bizonyára mindannyian tudjuk, hogy a XXI. században szinte alig van lehetetlennek tűnő dolog, a technika rohamos fejlődésének köszönhetően már szinte bármi lehetséges, például az is, hogy egy rég elhunyt sztár újra fellépjen a színpadon.

A CGI technológia mostanában igencsak elterjedt lett, legutóbb például a tizenöt éve elhunyt rappert, Tupacet láthatták újra a rajongók a Coachella fesztiválon, de a három évvel ezelőtt eltávozott Michael Jacksont is szeretnék visszahozni a színpadra egy pár perc erejéig mint hologram.

Az ezzel foglalkozó cég, a Digital Doomain Media Group máris egy új projekten gondolkozik, a következő alanyuknak pedig nem mást, mint a Rock 'n' Roll királyának tartott Elvis Presley-t választották.

Az 1977-ben elhunyt énekes és színész hagyatékát kezelő vállalat, az Elvis Presley Enterprises elnöke, Jack Soden így nyilatkozott: „Ez a projekt majd segíteni fog abban, hogy még jobban növekedjen Elvis öröksége szerte a világon.”

A hologramokat készítő vállalat igazgatója, John Textor ezzt tette hozzá: „Elvis a legikonikusabb és legismertebb előadó a Földön, virtuálisan feltámasztanánk!”

Egy dolog azonban mindenképp biztos: az emberekből igen vegyes érzéseket váltanak ki ezek az új trendnek számító hologramok, van, aki támogatja az ötletet, mivel így újra láthatja kedvencét, de vannak olyanok is, akik teljesen ellene vannak az ilyesfajta „újjáélesztésnek”, ők inkább azt szeretnék, ha az elhunyt sztár békében nyugodna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek