Starity

Katy Perry szerelmi élete tovább bonyolódik

2012. június 08. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popcsillag a karrier terén sikeres, a magánéletében viszont annál inkább balszerencsésebb év az idei.

hirdetés
Katy Perry szerelmi élete tovább bonyolódik

Talán a sajtó bonyolítja túl a dolgot, talán a szerelmespár, de már mi sem tudjuk igazán követni az énekesnő szerelmi életét. Katy Perry és a Florence and The Machine gitárosa áprilisban jöttek össze a Coachella Fesztiválon, majd rövidke együttlét után útjaik elváltak. Vagy mégsem?

Katy rendkívül elfoglalt, hiszen a hamarosan megjelenő filmjét, a Part Of Met promotálja gőzerővel. Ennek ellenére szakít időt a kikapcsolódásra, és a ravasz fotósok tegnap este lencsevégre kapták őt és exét, Robert Ackroydot Londonban, miközben épp vacsora után sétáltak egy kocsihoz, amelybe mindketten beszálltak, majd elhajtottak a helyszínről.

A páros tehát nem is szakított, és minden rendben van köztük? Vagy csak egy közönséges baráti találkozó zajlott le tegnap este?

Nos, a kérdéseinkre nemsokára talán választ kapunk, azt viszont mindenképpen megállapíthatjuk: a gitáros és az énekesnő remekül festettek egymás mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek