Starity

Rita Ora feldolgozással rukkolt elő

2012. június 09. 19:07   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A koszovói-albán származású énekesnő zenei karrierjét egyengeti. Igaz, várnia kellett pár évet, hiszen 19 éves korában szerződött a Roc Nationhöz, most azonban Jay-Z útjára engedte a 21 éves tehetséget.

hirdetés
Rita Ora feldolgozással rukkolt elő

Rita Ora eddig három klippel rendelkezik, a dalok debütáló albumán kapnak majd helyet. Az első albumáról már bemutatott több slágergyanús dalt is, élő fellépések keretében, mint például az általa írt Roc The Life-ot, de a Shine Ya Light és a Facemelt című szerzemények is az O.R.A című albumon lesznek megtalálhatóak.

Most azonban nem saját dalt mutatott be a közönségnek, hanem főnöke, Jay-Z és Kanye West No Church in the Wild dalát adta elő. Rita a BBC Radio 1's Live Lounge-on lépett fel, időt szakítva a fellépésre, hiszen mostanában a Coldplay turnéján vesz részt mint előzenekar.

Rita saját karrierjével, albumával kapcsolatban egyre több információt oszt meg, azonban pontos megjelenési dátumot nem tudunk. Hírek szerint az album nyáron jelenik meg, és nagyon színes korongra számíthatunk. Rita azt nyilatkozta, hogy nem lehet majd egy kategóriába besorolni a lemezt, hiszen számos stílust ötvöztek. Azt is hozzátette, hogy a zene számára egy menekülési lehetőség, amely boldoggá teszi őt, és ezt szeretné a rajongóinak is átadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek