Starity

Új sorozat indul az ABC Familyn

2012. június 10. 12:12   |   Szerző: Zaphire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új sorozat központi témája – ahogy a címe is sugallja – a balett. Hogy ez mennyire vonzza a nézőket, azt június 11-én megtudhatjuk.

hirdetés
Új sorozat indul az ABC Familyn

2012. június 11-én startol az ABC Family által készített sorozat, a Bunheads. A történet írója Amy Sherman-Palladino, akihez a Gilmore Girls, azaz a Szívek szállodája is köthető.

A történet egy Las Vegasban élő show-girlről, Michelle-ről szól, aki hirtelen megfontolásból egy házasságot köt. Ezzel felhagyja előző, kicsapongó életét, és férjével hazaköltözik egy csendes kisvárosba, ahol anyósa balettiskolájában kezd el oktatni. Michelle szembekerül az új szokásokkal, a balettel, ami kezdetben túlságosan is kifinomult számára.

A szereplők között Sutton Foster, aki a főszereplőt alakíja, például a Luxusdoki sorozatban is feltűnt már mint Julie Sharp, az anyóst pedig nem más, mint Kelly Bishop, a Gilmore Girls szigorú, de előkelő nagyija fogja alakítani, emelett a kevésbé ismert Kaitlyn Jenkins és Bailey Buntain tűnik fel.

A csatorna egyelőre 10 részt rendelt be.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek