Starity

Cserháti Tamara lett az idei szépségkirálynő

2012. június 10. 04:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megválasztották Magyarország legszebb lányait, akik képviselni fogják hazánkat a nemzetközi Miss World, Miss Universe és Miss Earth versenyen.

hirdetés
Cserháti Tamara lett az idei szépségkirálynő

Már áprilisban elkezdődtek a válogatók, amely során a szakmai zsűri kiválasztotta a legszebb 20 lányt, valamit egy facebookos szavazás során a nézők plusz egy szépséget bejuttathattak a döntőbe. Így május elején kiderült, hogy ki az a 21 lány, akik közül kiválasztják hazánk három szépségkirálynőjét, akik képviselhetik hazánkat a Miss World, Miss Universe és Miss Earth versenyeken. Később egy lány visszalépett, így csak 20-an maradtak versenyben a koronáért. Május 30-án megkezdődött a 10 napos felkészítőtabor, melyen csak 19 lány vehetett részt, mivel az egyik döntős, Németh Laura egy kisebb balesetet szenvedett és a baleset következményei miatt nem vehetett részt a versenyen.

A felkészítőtábor alatt több háziversenyt is rendeztek, melyek végén egy, vagy két lány mindig kiesett. A döntőig már csak 12 lány juthatott el. A június 4-én tartott sajtótájékoztatón kiderült, hogy kik azok a lányok, akik biztosan ott lesznek az élő showban. Valamint ezen a napon osztották ki a különdíjakat is, amiket a háziversenyeken nyújtott teljesítményüknek köszönhetően értek el a lányok. A Miss Talent címet Bencsik Emerencia nyerte el, Miss Bikini Kocsis Alexandra lett, Cserháti Tamara lett a Miss Beauty-Face különdíj nyertese, Miss Sport Konkoly Ági lett, és a Miss Talent címet Rákosi Annamária kapta.

A szépségkirálynő-választás időpontja június 9-én volt. A műsorvezetők pedig Tatár Csilla és Till Attila voltak, a gálán olyan sztárvendégek léptek fel, mint Alexandra Stan, Radics Gigi, Bencsik Tamara, Kökény Attila vagy Bereczki Zoltán. A 13 tagú zsűpben pedig olyan személyek foglaltak helyet. mint Szávay Ágnes, Szabó Dóra vagy Kasza Tibi.

A verseny során a lányoknak fel kellett vonulniuk fürdőruhában, koktélruhában, fehérneműben majd estélyiben is. Minden forduló után 2-2 lány kiesett a versenyből, a végén még hat lány maradt, akik közül a verseny végén kihirdették a győzteseket. A közönségdíjat Bencsik Emerencia kapta, így ő képvieli Magyarországot az idei Miss Intercontinental versenyen, neki Weisz Fanni adta át címét. A Miss Earth Hungary cím birtokosa Kocsis Alexandra lett, neki a tavalyi győztes, Szabó Dóra adta át koronáját, így ő képviselheti majd Magyarországot a Miss Earth nemzetközi versenyen, melyet októberben rendeznek meg Indozéiában. Az idei Miss Universe Hungarynek Konkoly Ágit választották, ő decemberben fog kiutazni a világversenyre, ahol a Miss Universe címért fog harca szállni. A szépségkirálynő pedig, aki a Miss World versenyen képviseli majd hazánkat Kínában, augusztusban, Cserháti Tamara lett, neki a tavalyi győztes, Szunai Linda tette fejére a koronát.


Bencsik Emerencia (Miss Intercontinental Hungary), Kocsis Alexandra (Miss Earth Hungary), Cserháti Tamara (Miss World Hungary) és Konkoly Ágnes (Miss Universe Hungary)

Ők azok tehát, akik képviselni fogják országunkat a legrangosabb szépségversenyeken, reméljük idén jó erdményeket érnek majd el a magyar versenyzők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek