Starity

Már nem kell sokat várni a Kínos második évadára

2012. június 10. 11:11   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kínos című sorozatról tudtuk, hogy idén nyáron nézhetjük meg a második évad első epizódjait, de már pontos dátum is van. Ezenkívül az MTV hivatalos oldalán két előzetes is látható.

hirdetés
Már nem kell sokat várni a Kínos második évadára

Az MTV sorozata, az Awkward. hamar sokak kedvence lett, bár még csak egy évadot láthatott a közönség. Sok fiatal lány azonosulni tudott az eléggé szerencsétlen Jenna Hamilton karakterével. Az első évad úgy végződött, hogy a lány legelső szerelmének, Matty McKibbennek a legjobb barátjával jött össze, Jake-kel, miközben Matty épp teljesen belezúgott.

Ezek után a rajongók minél hamarabb követelték a második évadot, mivel senki sem tudja még biztosra, a lány kit fog választani, de annyit egy korábbi cikkből tudhatunk, hogy Jenna ezen évad végére már véglegesen fog választani.

Az MTV hivatalos oldalán megtalálható két előzetes videó, amiben láthatjuk, elég sok bonyodalmat fog okozni Hamilton kisasszony. Az első kisfilmben láthatjuk, hogy a két fiú – Matty és Jake – legjobb barátokból ellenségekké, versenytársakká válnak, akik képesek összeverekedni egy lány miatt. A második viszont csak annyi újdonságot nyújt nekünk, hogy az évadpremier június 28-án lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek