Starity

Harmonikus klippremier: debütált Chenoa új kisfilmje

2012. június 13. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű mallorcai énekesnő vadonatúj videoklipje végre elkészült, méghozzá a Simplemente tú című dalból.

hirdetés
Harmonikus klippremier: debütált Chenoa új kisfilmje

Nemrég arról számoltunk be, hogy a szépséges extriunfita legújabb videóklipjét forgatja, méghozzá egy lassú balladához, a Simplemente tú című slágerhez, melynek címe magyarul annyit jelent: Egyszerűen te.

Nos, a várva várt kisfilm végre megérkezett. Az énekesnő Twitter- és Facebook-oldalán megosztotta rajongóival az újdonságot, melyhez szinte azonnal lájkok és kommentárok kezdtek el záporozni.

Mindenki nagyon elégedett lehet a végerdménnyel, hiszen a videó nincs túlbonyolítva, az egyszerűségével hódít. A klip első felében ugyanis Chenoa egy gyönyörű, elegáns fehér ruhában énekel, személyét pedig sötét háttérrel emelik ki. A második részben azonban már fordított képet láthatunk: az énekesnő fekete ruhában pózol, a háttér pedig hófehér lesz. Egyfajta egyensúlyt sugall ezzel, jelképezve az erőt és a gyengeséget, mint valami taoista filozófiából megelevenedett jin-jang.

A dal, mint Lauránál oly sok esetben, a szerelemről szól. Úgy érzi, egyedül csak egyetlen konkrét férfi, szíve választottja az, akire szüksége van, aki számára az Igazi, s aki mellett egy életre boldog lehet, még annak ellenére is, hogy olykor bizony vannak nézeteltéréseik és nem mindig értik meg egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek