Starity

Elkezdik vetíteni a Dallas folytatását!

2012. június 13. 09:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olaj újra feltör Dallasban, elkezdik most már vetíteni a sorozat folytatását. Néhány régi arcot is viszontláthatunk, de az újak se lesznek ismeretlenek.

hirdetés
Elkezdik vetíteni a Dallas folytatását!

A TNT-csatorna június 13-tól adja le a Dallas folytatásának kezdő részeit az USA-ban. Húsz évvel az eredeti sorozat után megint beköltöznek a Ewingok a tévékbe. Természetesen még nem tudni, hogy Magyarországon mikor kezdik vetíteni, de aki az internetről szerzi be a sorozatait, annak ez nem is számít.

A sorozat természetesen Bobby és Jockey Ewing fiairól szól, akik folytatják az olajüzletet és azt a harcot, amit szüleik elkezdtek. A Ewingok és a Barnesok visszatérnek az olajbizniszbe és folytatják üzleti, politikai, pénzbeli és hatalmi harcaikat, miközben újabb elmaradhatatlan szerelmi háromszögek bontakoznak ki.

Az első színészgárdából három főszereplő köszönt vissza ránk: Jockey Ewing megformálója Larry Hagman, aki jelenleg most fogja betölteni a 81. életévét, a 71 éves Linda Gray, akit Samantha Ewing játszik és a 63 éves Patrick Duffy, Bobby Ewing szerepében. Meglepő, hogy Bobby karaktere visszatér, hiszen egyszer már otthagyta sorozatot, különös feltámadásáról már korábban írtunk a Jóban Rosszban Tamás atyája kapcsán. Ezen kívül még szerepet kapott a Lucy Ewingot megformáló Charlene Tilton, Ken Kercheval, aki Cliff Barnesot alakítja és Steve Kanaly, aki pedig Ray Krebbst játssza el.

Az új szereplők sem lehetnek ismeretlenek, hiszen mindhárman a Született feleségekből lehetnek ismerősek. Jesse Metcalfe, aki Bobby fiát Christopher Ewingot alakítja és Josh Henderson, aki Jockey fiát játsza el. Mivel Bobby egykori feleségét, Pamelát alakító színésznő, Victoria Principal nem akart szerepelni, ezért az új feleségét Annt Brenda Strong alakítja, aki már az eredetiben is játszott Cliff Barnes szeretőjeként. Természetesen nem csak ők az új arcok, Jordana Brewster és Julie Gonzalo is játszanak a sorozatban.

A minisorozat összesen tízrészes és olyan országok is megvették már mint, Egyesült Királyság, Kanada, Brazília, Svédország és Németország.


Az 1978 és 1991 között futó Dallas


A 2012-es verzió

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek