Starity

Nikki Reed még nem szeretne gyermeket

2012. június 15. 23:11   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színésznő nem ért egyet azon sztereotípiával miszerint egy fiatal házaspárnak az esküvő után nemsokkal már is gyermeket kéne vállalniuk. Erről a People magazinban fejtette ki véleményét.

hirdetés
Nikki Reed még nem szeretne gyermeket

Nikki és az egykori American Idol versenyző Paul McDonald 2011. oktoberében, csupán 7 hónap együttjárás után mondták ki egymásnak a boldogító igent Malibun. Sokan már türelmetlenül várják, hogy megérkezzen az első gyermekük.

Úgy érzem nagy a nyomás, hogy családot alapítsunk. Szeretnék még utazgatni szabadon, úgy, hogy nem ül mellettem a repülőn egy kisgyerek. Mostanában nagyon elfoglaltak vagyunk, időnk se lenne egy babára. Paul jelenleg stúdiozik, az új albumán dolgozik. Én pedig forgatok” - mondta a színésznő a People magazinnak, majd a férje vette át a szót.

Megpróbálunk annyi időt együtt tölteni, amennyit csak tudunk. Nikki bejön hozzám a stúdióba, és én is elszoktam járni a forgatásokra” - nyilatkozta Paul.

A fiatal pár nem csak elfoglaltságuk miatt, de karrierjük építése miatt is várnak még a gyermekáldással. Szeretnék megteremteni a megfelelő anyagi helyzetet a kis jövevény érkezéséig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek