Starity

Jordin Sparks: „A kapcsolatunk Jasonnal nagyon komoly”

2012. június 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks elismerte, hogy nagyon komoly a kapcsolata Jason Derülóval, de a távolság köztük olykor bizony nagyon nagy.

hirdetés
Jordin Sparks: „A kapcsolatunk Jasonnal nagyon komoly”

A pár már lassan egy éve, pontosabban 10 hónapja van együtt, viszont az időbeosztásaik hektikusak. Jordin és Jason az Egyesült Államok két külön pontján élnek: Jordin Phoenixben, míg Jason Miamiban.

Az énekesnő a Star Magazinnak adott interjúban elárulta, hogy mivel új filmje ez év nyarán jelenik meg, és közben még új albumán is munkálkodik, nehéz látnia Jasont: „Nincs időnk közösen csinálni valamit is. De ez szó szerint olyan, mintha a távolság elérné, hogy a szív szeretőbbé váljon, mert nekem hiányzik ő, és én hiányzom neki, és amikor látjuk egymást az olyan »ahh«.

Jordin azt is elismerte, hogy kapcsolatuk folyamatosan egyre komolyabbá válik.

Nem randiznék vele, ha nem láttam volna ezt – osztotta meg a 22 éves énekesnő. – Úgy értem, én látom magam vele nagyon-nagyon hosszú időre. Ő lehet az igazi, a nagy Ő. Ez egy csodálatos dolog lenne.

Jason és én együtt edzünk. Sokszor húz engem a tornaterembe.”- tette még hozzá, amikor jeletős fogyásával kapcsolatosan. kérdezték.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek