Starity

Vége a titoknak: Jason Derülo és Jordin Sparks valóban egy pár!

2012. január 28. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két 22 éves tehetség az ősz folyamán még tagadta a hírt, miszerint együtt vannak, ám nemrég Jason elárulta a titkot: Jordinnal egy párt alkotnak.

hirdetés
Vége a titoknak: Jason Derülo és Jordin Sparks valóban egy pár!

Jason és Jordin még tavaly szeptemberben mutatkoztak együtt Jason születésnapján, amikor pletykalapok tömege írta meg, hogy a két dalospacsirta egy pár. A hírt akkor egy állítólagos közeli barát erősítette meg, viszont később Jason tagadta a híreket, és azt állította, hogy csupán barátok.

„Ez igazán kinyitotta a szemem. Esélyt adott nekem, hogy mindenre figyeljek, és ráébredjek, hogy igazán milyen áldott vagyok”mesélte balesete kapcsán Jason.

De ki az az ember, aki a gyógyulása során mellette állt mindig? A barátnője, a 22 éves Jordin Sparks! Most már valóban biztosak a feltételezések, hiszen maga Jason vallotta be: „Együtt vagyunk – mondta, és hivatalosan megerősítette, hogy egy párt alkotnak. – Ő Phoenixben él, de Miamiba jött, és a gondomat viseli, hoz reggelit az ágyba, és mindig jön velem sétálni. A balesetem miatt pedig közelebb is kerültünk egymáshoz. Ez hihetetlen, hogy van valakid, akivel mindig tudsz beszélgetni, és ő egy csodálatos nő.”


Jordin és Jason – az új sztárpár!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek