Starity

Rebecca Black szerelmes a One Direction-fiúkba

2012. június 18. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black bevallotta, hogy bizony ő is azon lányok csoportjába tartozik, akik nem bírnak ellenállni a One Direction tagjainak.

hirdetés
Rebecca Black szerelmes a One Direction-fiúkba

Tinilányok millió vannak oda értük, sőt a rajongótáborukba tartozik az X-Faktor újdonsült mentora Demi Lovato is. Most még egy taggal bővült a One Direction-fanok tábora, méghozzá az internet sztárjával, Rebecca Blackkel.

A fiatal énekesnő a minap adott interjút a Seventeen magazinnak, ahol természetesen szóba jöttek a fiúk is, amit egy „Nincs barátom” válasszal el is intézett. Ezután a sztárszerelmekre terelődött a szó, ahol nem rejtette véka alá, hogy ha már pasija nincs, milyen sztárokért van oda.

„Szerelmes vagyok Josh Hutchersonba, de még jobban a One Direction összes tagjába! – mondta Rebecca. – Tulajdonképpen nincs kedvencem. Mindegyiknek megvan a maga kiemelkedő tulajdonsága. Például Louis olyan vidám, de ugyanakkor Zayn egyszerűen csak jól néz ki, Niall pedig nagyon édes. Mindegyikbe szerelmes vagyok és mindegyik kell nekem!” – árulta el legféltettebb titkait a Friday sztárja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek