Starity

Carly Rae Jepsen az élre tör

2012. június 18. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Call Me Maybe című dal töretlenül vezeti a slágerlistákat és az énekesnő már-már rekordokat dönt világszerte.

hirdetés
Carly Rae Jepsen az élre tör

Carly Rae Jepsennek 2009-ben jelent meg ugyan első albuma, de az elsöprő sikerre 2012-ig kellett várnia. A Call Me Maybe című dalát nem tudja megunni a nagyközönség, és Június 13-án felkerült az egyik legmeghatározóbb slágerlista a Billboard Hot 100 Chart első helyére, majd a Billboard Pop 100-as listájának a trónját is elfoglalta. Nem mellékesen meg kell jegyezni, hogy az utóbbin Ke$ha Tik-Tok című slágerén kívül, 2010 január óta nem debütált női előadó az élen.

A Call Me Maybe kislemez már platina lett Amerikában és Kanadában is és feljutott az iTunes kislemezeladási listák élére többek között Ausztráliában, Norvégiában és Írországban. A dal videóklipjét több, mint 105 millió néző tekintette meg eddig. Valószínűleg nagy segítségére volt a szám népszerűsítésében az is, hogy Selena Gomez, Justin Bieber és Ashley Tisdale készített egy bolondozós videót a számhoz, amelyre 42 millióan klikkeltek eddig a YouTube videómegosztón, és a tinisztárok ezzel lavinát indítottak el a Call Me Maybe-lázban.

A 27 éves énekesnőt ugyan sok kritika éri az öltözködése és a kislányos stílusa miatt, de őt ez nem tartja vissza attól, hogy újabb csúcsokat másszon meg. Három Much Music-díjjal lett gazdagabb a napokban és a Teen Choice Awards egyik legnagyobb esélyesének is őt tartják. A sikereivel jelenleg már olyan kanadai előadók nyomdokait követi mint Justin Bieber vagy Avril Lavigne, ráadásul az előbbivel ősztől amerikai koncertturnéra is indul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek