Starity

Dráma az amerikai X Factor meghallgatásán

2012. június 19. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei X Factor eddigi legnagyobb drámája történt meg vasárnap, amikor Britney egyik régi ismerőse állt ki énekelni a színpadra, és meglepő bejelentést tett.

hirdetés
Dráma az amerikai X Factor meghallgatásán

Az idei amerikai X Factor ugyan még csak a meghallgatási időszaknál tart, de az eddigi eseményeket látva biztosan nem lesz unalmas a széria, ugyanis már a mentorok kiválasztása is igazán nagy port kavart, valamint a meghallgatásokon is előszeretettel mentek ki a teremből a mentorok – hol csak Britney, hol pedig a teljes zsűri.

Ám a mostani eset ezeket mind felülmúlta, mivel egy igazán drámai meghallgatásban volt részük a mentoroknak és a közönségnek egyaránt.

A tehetségkutató vasárnapi, San Fransiscó-i meghallgatására egy bizonyos Don Philip nevű fiatalember sétált be, aki Britney Spearsnek nagyon ismerős lehetett, hiszen korábban együtt dolgozott a fiúval az I Will Still Love You című dalon, ami még a Baby One More Time című albumon jelent meg.

„Amikor a férfi a színpadra állt az Oracle Arenában, Britney arcán egyből lehetett látni, hogy felismerte a srácot. Hatalmas mosollyal az arcán fogadta, és a szeme is felragyogott. Nagyon aranyos volt. Majd ezt súgta zsűritársainak: »Ismerem őt. 10 évvel ezelőtt egy duettet énekeltünk«” – árulta el egy forrás a People magazinnak.

Britney és a fiú közös duettje

A drámai pillanatok azonban csak ezután következtek, hiszen Philip egy igazán merész kijelentéssel sokkolta a döbbent közönséget és az énekesnőt: „Meleg vagyok. Akkoriban nem voltam méltó hozzád, hogy nem árultam el. Attól féltem, hogy nem tartod jónak, hogy meleg vagyok.”

Britney próbált nyugodt maradni, és ezt felelte neki: „Szerintem tök jó, hogy te meleg vagy." A fiú ezután könnyekben tört ki, félt hogy ezek után soha többé nem láthatja az énekesnőt.

A forrás szerint látni lehetett Spears megrendültségét, habár mindvégig próbált nyugodt maradni, és visszafolytani a könnyeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek