Starity

Demi kevesebbet kap a mentorkodásért, mint Britney

2012. május 17. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hivatalos: Demi Lovato és Britney Spears lesznek az amerikai The X Factor harmadik és negyedik zsűritagjai.

hirdetés
Demi kevesebbet kap a mentorkodásért, mint Britney

Régóta mennek a találgatások, melyik négy híresség fogja betölteni az amerikai The X Factor második évadában a mentorok szerepét. Először a show megalapítója, Simon Cowell neve került meghirdetésre, de nem sokkal később L. A. Reid is aláírta a szerződést. Azonban a két női zsűritag kiléte egészen idáig kérdéses volt.

Senkinek sem okozott nagy meglepetést a Fox csatorna hétfői sajtótájékoztatója, ahol bejelentették, kik lesznek a második évad mentorai, hiszen nagyon régóta sejteni lehetett, hogy Demi Lovato és Britney Spears fogja betölteni a két fentmaradó helyet.

Ahogy arra már korábban fény derült, Britney 15 millió dollárt, megközelítőleg hárommilliárd forintot kap részvételéért, azonban Deminek ennél jóval kevesebbel kell beérnie. Hiába véli úgy Simon, hogy az ex-Disney-sztár – múltjából fakadóan – remek tanácsokkal tudja majd ellátni a versenyzőket, szerepeltetése nem ért meg neki annyit, mint Britney-é. Miss Lovato „csupán” egymillió dollárt, vagyis kb. 200 millió forintot kap mentorkodásáért.

Mindenesetre ez sem kevés pénz, és Simon talán azért döntött így, mert Demi az X Factor alatt turnéjával is el lesz foglalva, így kevesebb időt tud majd fordítani mentoráltjaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek