Starity

Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust

2012. május 14. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The X Factor egyik stábtagja elárulta, hogy először Miley-t választották mentornak, azonban Simon Cowell szívesebben dolgozott volna Demi Lovatóval.

hirdetés
Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust

Már egy ideje keringenek azok a pletykák, miszerint Demi Lovato lesz az egyik mentor az amerikai The X Factor következő évadában. Csak két biztos zsűritagot hirdettek ki: a műsor szülőatyját, Simon Cowellt és L.A. Reidet. A fennmaradó két hellyel kapcsolatban rengeteg név felmerült, többek között Fergie, Janet Jackson, LeAnn Rimes, Miley Cyrus, Britney Spears és Demi Lovato is esélyesek voltak a feladatra.

Azóta véglegesítették, hogy Britney fog az egyik mentori székben trónolni, azonban az utolsó névre csak most derült fény. Eddig Miley Cyrust tartották a legesélyesebbnek, azonban Simon Cowell meggondolta magát. Talán az is befolyásolta Simon döntését, hogy maga Spears kisasszony is inkább Demit tudta volna maga mellett a zsűripultnál. A TMZ információ szerint most már biztos, hogy Lovato fog mentorkodni barátnője helyett, hiszen aláírta a szerződést.

Simon Cowell gondolkodott, ahogy a tárgyalások folytak, és úgy döntött, hogy a sztori, amit Demi Lovato tud majd mesélni a versenyzőknek, nagyon tanulságos lehet számukra – mesélte a tehetségkutató egyik készítője. – Simonnak tetszik, hogy Britney és Demi is rengeteg rossz és jó időszakon vannak túl, így reméli, meg tudják majd mutatni a versenyzőknek, hogyan kezeljék a hirtelen jött hírnevet. Miley nem rendelkezik ilyen kemény és érzelmes múlttal, mint ami Demi mögött van.

Habár a készítők választása végül nem Miley-ra esett, azt híresztelik, hogy nem akartak teljesen elállni a lány műsorban való szerepeltetésétől, és egy másik, szintén jelentős feladatot szántak neki. Szeretnék, ha ő lenne az amerikai The X Factor második évadának házigazdája. Még nem tudjuk, Miley mit reagált a hírekre, mindenesetre reméljük, hogy ez az incidens nem áll majd a két lány barátsága közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek